Boot huren Amsterdam

Wil je een boot huren in Amsterdam voor uw feest? Dan ben je bij de Damstad Boot aan het goede adres. We hebben een mooie klassieke Hollandse boot waar 25 personen op kunnen.

Je kunt onze boot in Amsterdam huren en alle zorg uit handen geven. Wij kunnen de gehele catering verzorgen. Wat is er leuker dan door de grachten te varen en onderwijl heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren? Doe eens wat anders voor ontbijt of lunch en boek onze barbecue ontbijt of lunch. Wij bakken lekkere gebakke eitjes, worstjes, bacon en tomaatjes terwijl we varen. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor onze overheerlijke luxe belegde broodjes.

Bij het huren van onze boot voor een tocht door Amsterdam kun je, in overleg met de schipper, je eigen route bepalen. We hebben ook een aantal standaard boottochten, zo kunnen we naar Ouderkerk aan de Amstel varen of een boottocht maken langs de Wallen. De Amsterdamse grachten zijn nog mooier vanaf het water te bezichtigen. Onze fluisterstille boot heeft een capaciteit van 25 zitplaatsen. Wil je onze boot huren en met onze elektrische boot een rondvaart maken door Amsterdam? Reserveer dan vandaag nog bij ons!

Over de boot

De Damstadboot is een karakteristieke Hollandse boot en is compleet met hout ingetimmerd.

  • Elektrische boot

    De boot vaar fluisterstil.

  • Grote groepen

    De boot biedt ruimte aan 25 personen.

  • Drankjes

    We serveren lekkere koude drankjes.

© Copyright - 2018 Domstad boot
WhatsApp chat Stuur ons een berichtje via Whatsapp
X