INFO@DAMSTADBOOT.NL

06 18 42 61 44

Sloep huren Amsterdam

Een echte klassieke sloep huren voor een heerlijke rondvaart door Amsterdam? De Damstadboot is je graag van dienst. Onze klassieke sloep is volledig elektrisch en is dus fluisterstil.

Onze elektrische sloep kun je huren in Amsterdam voor een feestje of gewoon zomaar een gezellige tocht met vrienden. Huur onze sloep voor een afstudeerfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest. Onze schipper zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt en vaart de route die jullie willen varen. Wil je langs de bekende bezienswaardigheden varen of juist de onbekendere grachtjes wel eens vanaf de boot bekijken? Onze schippers weten uitstekend de weg in de Amsterdamse grachten.

Maak een gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten, over de Amstel of Plantagebuurt. Met onze elektrische sloep ervaar je de stad nog leuker vanaf het water. De Plantagebuurt is minder bekend bij de meeste en dus is het hier heerlijk rustig varen. Door de fluisterstille motor hoor je hier zelfs de watervogels om je heen. We varen langs het Werheimpark, Wittenburgergracht,het scheepvaartmuseum en Artis. Met een beetje geluk zie je ook nog olifanten en giraffen. Tijdens de tocht op onze sloep kunnen we natuurlijk ook voor de catering zorgen. Lekkere gekoelde drankjes en een heerlijke hapjes, alles is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het huren van onze elektrische sloep in Amsterdam? Neemt u dan gelijk contact met ons op voor reservering of meer informatie.

Over de boot

De Damstadboot is een karakteristieke Hollandse boot en is compleet met hout ingetimmerd.

  • Elektrische boot

    De boot vaar fluisterstil.

  • Grote groepen

    De boot biedt ruimte aan 25 personen.

  • Drankjes

    We serveren lekkere koude drankjes.

© Copyright - 2018 Domstad boot
Call Now Button
WhatsApp chat Stuur ons een berichtje via Whatsapp
X