Bedrijfsuitje Amsterdam

Wil je een bedrijfsuitjes in Amsterdam organiseren? De Damstad Boot denkt graag met jullie mee een gezellige dag van te maken.

Wat is er leuker en toegankelijkder dan een bedrijfsuitje op het water. De Damstadboot kan de catering verzorgen, de meest gekoelde dranken, ontbijt, lunch van een uitgebreide barbecue. We kunnen ook zorgen voor wat voor actie op de boot, door het organiseren van een stille disco van het team gevoel te organiseren door een pubquiz te organiseren. Maar natuurlijk is “gewoon” varen ook al heerlijk. Geniet van het mooie uitzicht en een
lekker hapje. We kunnen langs de bekende hoogtepunten varen of juist de onbekendere grachtjes opzoeken.

De route die we nemen tijdens het bedrijfsuitje kunnen jullie zelf bepalen. Maar we hebben natuurlijk ook een aantal standaard routes die jullie kunnen varen. Geniet van de Amsterdamse grachten en alle mooie gebouwen die hier zijn vastgelegd.

Ben je geïnteresseerd in een gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Neem vandaag nog contact
met ons op voor meer informatie of maak gelijk een reservering.

Over de boot

De Damstadboot is een karakteristieke Hollandse boot en is compleet met hout ingetimmerd.

 • Elektrische boot

  De boot vaar fluisterstil.

 • Grote groepen

  De boot biedt ruimte aan 32 personen staand en 24 zittend.

  Ben je met meer meer, neem contact op met ons op kijk naar graag naar de mogelijkheden.

 • Kinderen

  Kinderen zijn natuurlijk welkom op onze boot. Alle kinderen tellen wel mee met het maximum aantal personen op de boot. Afhankelijk van de leeftijd worden ze niet van gedeeltelijk meegerekend bij de arrangementen

 • Opstaplocatie

  We hanteren verschillende op- en afstapplekken. In sommige gevallen kan het dat we voorvaarkosten inrekening moeten brengen.

© Copyright - 2018 Domstad boot
Call Now Button
X