INFO@DAMSTADBOOT.NL

Boot huren Amsterdam

Wil je een boot huren in Amsterdam voor uw feest? Dan ben je bij de Damstad Boot aan het goede adres. We hebben een mooie klassieke Hollandse boot waar 32 personen op kunnen.

Je kunt onze boot in Amsterdam huren en alle zorgen uit handen geven. Wij kunnen de gehele catering verzorgen. Wat is er leuker dan ontbijten, lunchen of dineren op het water? Wanneer je ons bbq ontbijt besteld, bakken wij lekkere eitjes, worstjes, spek en tomaatjes terwijl we varen. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor onze overheerlijke luxe belegde broodjes.

Bij het huren van onze boot voor een tocht door Amsterdam kun je, in overleg met de schipper, je eigen route bepalen. We hebben ook een aantal standaard boottochten, zo kunnen we naar Ouderkerk aan de Amstel varen van een boottocht maken langs de Wallen. De Amsterdamse grachten zijn nog mooier vanaf het water te bezichtigen. Onze fluisterstille boot heeft een capaciteit van 32 zitplaatsen. Wil je onze boot huren en met onze elektrische boot een rondvaart maken door Amsterdam? Reserveer dan vandaag nog bij ons!

Over de boot

De Damstadboot is een karakteristieke Hollandse boot en is compleet met hout ingetimmerd.

 • Elektrische boot

  De boot vaar fluisterstil.

 • Grote groepen

  De boot biedt ruimte aan 32 personen staand en 24 zittend.

  Ben je met meer meer, neem contact op met ons op kijk naar graag naar de mogelijkheden.

 • Kinderen

  Kinderen zijn natuurlijk welkom op onze boot. Alle kinderen tellen wel mee met het maximum aantal personen op de boot. Afhankelijk van de leeftijd worden ze niet van gedeeltelijk meegerekend bij de arrangementen

 • Opstaplocatie

  We hanteren verschillende op- en afstapplekken. In sommige gevallen kan het dat we voorvaarkosten inrekening moeten brengen.

© Copyright - 2018 Domstad boot
Call Now Button
X