Bootverhuur Amsterdam

Damstad Boot bied de goedkoopste bootverhuur in Amsterdam aan. We varen met een elektrische boot, die ruimte bied aan 25 personen.

De boot die wij verhuren in Amsterdam is inclusief BTW en een schipper. Aan boord kunnen wij allerlei soorten catering verzorgen. We serveren heerlijk gekoelde drankjes, ontbijt, lunch of een compleet diner. Onze boot is zeer geschikt voor diverse arrangement, denk hierbij een een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, babyshower of zomaar een gezellige rondvaart met vrienden.
We varen de route die jullie willen, maar hebben ook een aantal standaard vaarroutes waar je uit kunt kiezen.
Door bij ons een boot te huren verzeker je je zelf er van de leukste en goedkoopste boot van Amsterdam te huren. Doordat wij een klein lokaal bedrijf zijn, kunnen wij ons geheel aanpassen aan de wensen van onze gasten. Niets is ons te dol en we denken graag met je mee.

Wil je graag een boot huren in Amsterdam maar wil je graag meer dan alleen varen? Wij denken graag met je mee om de boottocht nog specialer te maken. Wat dacht je van een silent disco op de boot of een pup quiz? Of gewoon lekker eten, naast overheerlijk barbecuen, kun je bij ons ook gezellig kaasfonduen op de boot. Iets heel anders in je hoofd? Wij denken graag met je mee over een haalbare uitvoering.

Wil je graag meer informatie of een boot bij ons reserveren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Over de boot

De Damstadboot is een karakteristieke Hollandse boot en is compleet met hout ingetimmerd.

  • Elektrische boot

    De boot vaar fluisterstil.

  • Grote groepen

    De boot biedt ruimte aan 25 personen.

  • Drankjes

    We serveren lekkere koude drankjes.

© Copyright - 2018 Domstad boot
Call Now Button
X